Anbefalinger

KS Film

Anbefalinger

- Det siger kunderne

"Hej Klaus. Tak for en hyggelig samtale og super god service. Er kanon glad for mit flotte tv. Er sikker på det ikke er sidste gang vi handler."

"Vores virksomhed, HMA-Pensionsmægler A/S, har brugt KS-Film i forbindelse med indretningen af vores nye mødefaciliteter med storskærme (smart-tv) og andet udstyr.

 

Vigitgt var det, at vi fik den rigtige vare til den rigtige pris, og ikke mindst var rådgivning væsentligt for os...

 

Dette fandt vi hos KS-Film, vi er nu fuldt updateret på det nyeste udstyr, der dækker lige netop vores behov og er særdeles tilfredse og glade for løsningen."

"Hej Klaus - tak for en fantastisk god handel i går. Super god vejledning og information - er ved at indstille og det går indtil videre meget fint :-)"

"Kan kun på det varmest anbefale Klaus Stenderup til alle, har efterhånden kendt ham mange år, man går aldrig forgæves og skulle han ikke lige kunne svarer går der ikke længe inden han nok skal finde ud af det man spurgte om."

"Hej Ksfilm!

Et Fantastisk Grundig hænger nu på væggen og jeg vil hermed benytte lejligheden til at sige tak for Rigtig god service en Rigtig god handel samt en Stor tak til Klaus Stenderup for Rigtig god Info!

 

Kan varmt anbefales at handle hos Ksfilm!"